Diensten

welkom-atelier-kevin-van-den-berghAtelier Kevin Van Den Bergh is de perfecte partner voor uw project of productie. U bent bij dit atelier aan het juiste adres voor het ontwerpen en creëren van protheses, special make-up effects, karakters, modellen, miniaturen en props van hoge kwaliteit. Met behulp van schetsen, modellen en sculpts creëren Kevin Van Den Bergh en zijn team eindeloos veel verschillende producten voor hun opdrachtgevers. Van een veroudering make-up, tot maskers voor attractieparken, maar ook natuurgetrouwe replica’s van lichaamsdelen: alles is mogelijk met de kennis, ervaring en het vakmanschap van special make-up artist Kevin Van Den Bergh. Dit atelier kan voor u het hele ontwerpproces op zich nemen of werken vanuit een al bestaand concept of idee. Het vakmanschap van boetseren, mallen maken, productie, kleuren en haarwerk is nodig voor het omvangrijke proces van het maken van de unieke werken van Atelier Kevin Van Den Bergh. Dit kan resulteren in een bizar, fantasy, horror of lief eindresultaat, afhankelijk van wat er voor uw project nodig is.

Atelier Kevin Van Den Bergh biedt ook trainingen en workshops aan voor grimeurs, docenten, studenten en amateurs. Een greep uit ons workshopaanbod kunt u vinden op de pagina ‘Workshops’. Alle workshops worden gegeven door special make-up artist Kevin Van Den Bergh. Naast de gegeven opties voor een workshop kunnen wij ook workshops of trainingen op maat aanbieden. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op.

U kunt Kevin Van Den Bergh ook inhuren als gastdocent, spreker of als onderdeel van uw grime- of creatief team. Voor meer informatie en kosten neemt u alstublieft contact op met Kevin Van Den Bergh.