Quotes

Quotes van onze klanten:

Kevin en zijn team zijn medeverantwoordelijk voor het succes van de TV-Kantine! Flexibel, Creatief en super professioneel!

Carlo Boszhard, productie “TV-Kantine”

Na werkelijk door heel Europa gezocht te hebben naar iemand die een fantastische Shrek voor ons kon maken, vonden we de ideale maker in ons eigen land. Het atelier van Kevin van den Bergh, bezat niet alleen de kennis en de creativiteit om een prachtig masker voor onze Shrek te maken, ook werd meegedacht over hoe een acteur zich daarin voelt en wat hij voor zijn spel nodig had aan aandacht en aanpassingen om de zware voorstellingen goed vol te houden. In samenwerking met kostuum ontwerper Arno Bremers zorgde Kevin voor al de prachtige karakters die het land van Farquaad bevolken. Behalve een unieke kap voor de Shrek, maakte het atelier ook talloze maskers, oortjes, bijzondere handschoenen. We hadden niet zo’n mooie voorstelling van Shrek de musical aan het publiek kunnen tonen zonder de inbreng van Atelier Kevin van den Bergh.

~ Brenda van ’t Veer, uitvoerend producent Albert Verlinde Entertainment
Productie “Shrek de musical”

Ik heb altijd met veel plezier gewerkt met Kevin. Het transformeren naar een ander persoon kost heel veel tijd en veel geduld maar met Kevin vloog de tijd toch voorbij; ‘Time flies when you’re having fun’ en daarnaast kon ik meekijken en genieten van zijn vakmanschap. In de toekomst hoop ik weer met elkaar te gaan werken!

~ Wendy van Dijk
Productie “Ushi and the Family”